Viktig info til deltakere

Viktig info til alle deltakere, som må leses før påmelding:

Overnatting:
Bolga Padlefestival – PCKR samarbeider med Bolga Brygge, som har 44 sengeplasser i sjøhus, sengeplasser i oppvarmede lavvoer, og godt med teltplasser i camp ved rorbuanlegget. Info om booking finnes under fanen “Påmelding og priser”. Ta med eget telt, om du foretrekker det.

Priser:
Alle deltakerne må betale en pakkepris (festivalpass) for deltakelse under Bolga Padlefestival.

Tilskudd fra sponsorer bidrar til at vi kan tilby en ungdomsrabatt på til sammen 850 kroner (700 rabatt på festivalpasset, og 150 kroner rabatt på festmiddagen).

Påmelding og betaling:
Påmeldingen til Bolga Padlefestival og PCKR blir gyldig når vi har mottatt bekreftelse på at deltakeravgiften er betalt. Da er også påmeldingen bindende. Dersom du ikke har betalt innen fristen, regnes det som avmelding, og plassen går til den neste på eventuelle ventelister. Ved påmelding sender vi faktura til registrert e-postadresse. Betalingen merkes med fakturanummer og navn.

Andre aktiviteter under Bolga Padlefestival:
De andre aktivitetene i programmet, som inngår i festivalpasset, er tilgjengelig for alle. For å holde orden på hvem som er hvor må du likevel registrere deg som deltaker på det enkelte arrangement etter at du er kommet til Bolga.

Endringer:
Programmet er rammen for treffet. Vi må ta hensyn til endringer i vær og vindretninger, og vil melde om planlagte endringer så snart det er klart. Dersom vi må avlyse vil innbetalte penger bli refundert.

Forsikring:
Hver enkelt deltaker må sørge for at de har en personlig reiseforsikring som dekker alle aktiviteter i programmet, og som eksempelvis gir rett til refusjon ved sykdom eller lignende. Ikke alle reiseforsikringer dekker det samme – så sjekk med ditt eget forsikringsselskap. Forsikringen må være tegnet før avreise til treffet.

Krav til deltaker:

Ungdom som skal være med på ungdomsprogrammet bør ha gjennomført NPF grunnkurs hav. Med godkjenning fra foresatte kan vi ta med ungdom som deltar i vårt opplegg med introduksjon til padling for ungdom lørdag formiddag under padlefestivalen.

Minimumskrav for å delta i padletur i Bolgværet: NPF grunnkurs hav (våttkort).

Minimumskrav for deltakelse under PCKR: Du må være fylt 18 år og ha gjennomført NPF Grunnkurs Hav eller tilsvarende.

Forpliktelse
Som deltaker på alle padlearrangement må du på forhånd gjøre deg kjent med våre Risikoanalyser-HMS-dokumenter. De vil bli tilsendt til registrerte e-postadresser straks de er klar. Ved registrering forplikter du deg til å rette deg etter de beskjeder som gis av aktivitetslederne.

Utstyr og bekledning:

  • Kajakk med spruttrekk, vest, pumpe/øsekar, åresnor og utstyr for egenredning.
  • Tørrdrakt.
  • Rikelig med vann.
  • Energibarer eller andre former for påfyll av energi.

– Deltakere under 18 år som skal være med på padleaktiviteter for voksne må være sammen med en foresatt.

– Dette gjelder ikke andre aktiviteter som arrangeres særskilt for unge.

Mat:
Bolga Brygge tilbyr frokost og har restaurant med alle rettigheter. Vær oppmerksom på at festmiddagen lørdag må bestilles spesifikt under fanen “Påmelding og priser”.

Bolga har egen nærbutikk med et godt utvalg av varer. Åpningstider: Hverdager 09:00 – 16:30 og lørdag 10:00 – 13:00. Søndag er butikken stengt.

Alle sjøhusene har kjøkkenfasiliteter for selvhushold, godt med kjøleskapplass og kjøkkenutstyr. Du kan bestille frokost separat hos Bolga Brygge (gjerne dagen før). Den serveres i restauranten hver morgen. Kjøkkenet her tilbyr også lunsj og middag.

De som er med på PCKR vil få servert lunsj under rasten i Gåsvær fredag, middag på Bolga Brygge fredag, lunsj på Rødøya lørdag og noe å bite i når vi raster underveis.