En familievennlig padlefestival


Padlere på vei tilbake til Bolga – Foto: Åge Hansen

Bolga Padlefestival er et familievennlig treff der målet er å dele padlegleden innenfor trygge rammer. 

Bolga Padlefestival skal speile det padling handler om – det gode liv mellom Nord-Helgelands mange holmer og skjær. Dette området er et sant paradis for padlere, med sine kritthvite strender, krystallklare vann og muligheten for nærkontakt med fugler og sjødyr.

Padlegleden deles best sammen, på rolige turer med tid til å prates, og til å nyte naturen og den gode følelsen av å være til stede. Padleturene er derfor lagt opp slik at også de som nylig har gått grunnkurs skal føle seg velkomne. Unntaket er Polar Circle Kayak Ramble, som er en lengre padletur over to dager.

Vi har også et tilbud til dem som ikke skal eller kan padle, som turer på land med guide, yoga, lek og moro. Og søndag arrangerer vi en underholdende og publikumsvennlig konkurranse.

Eget program for ungdom
Vi legger særlig vekt på at ungdom skal få med seg fine opplevelser fra Bolga Padlefestival. Når vi sier at arrangementet har en familieprofil, forplikter det oss til å sikre at også de unge skal ha det trygt og fint gjennom hele døgnet.

Vi har egne aktivitetsledere som skal sikre at ungdommene har det gøy og er trygge når de er i kajakken og deltar i ungdomsprogrammet. Og på land vil ungdommene alltid vite hvem de skal forholde seg til.

Vi har HMS-systemer som skal sikre at vi alltid vet hvilken aktivitet den enkelte deltar på. Ungdom som ikke er i følge med en foresatt må i tillegg forplikte seg til å orientere en ansvarlig voksen om hvor de kommer til å være, også på kveldstid. Vi vil også sørge for at alle ungdommer får overnatte under trygge forhold.

Og her finner du våre priser og skjema for påmelding.

Last ned vår brosjyre.

Padlebilder
Christian, Tuva og Madeleine – Foto: Johan Votvik

Leave a Reply