En unik mulighet for ungdom

Bolga Padlefestival har en egen aktivitetspakke for ungdom, basert på hva ungdom selv ønsker å oppleve og være med på.

For ungdom som har liten eller ingen erfaring med padling tilbyr vi grunnkurs i havpadling 1. – 3. mai, til en svært lav pris (200 kroner). Kurset pågår innaskjærs ved Ørnes.

Det skal heller ikke koste skjorta for ungdom å være med på padlefestivalen (3. til 5. mai). Her kan vi takket være gunstige sponsoravtaler tilby en rabatt på hele 700 kroner per deltaker under 18 år. Det koster faktisk bare 250 kroner å være med her, inkludert middag under bli-kjentkvelden på ankomstdagen. I tillegg er festmiddagen lørdag sponset med 150 kroner per ungdom. Total ungdomsrabatt: 850 kroner.

Og på toppen av det hele kan vi i samarbeid med padleklubben Den Stille Fjerding tilby svært rimelig utleie av kajakker med drakter og sikkerhetsutstyr.

Etter middag fredag og festmiddagen lørdag kan ungdommene ha det gøy i skolens gymsal i trygge, alkoholfrie rammer.

Lørdag er den store padledagen, da de voksne legger ut på lengre turer. Vi vet at ungdom har andre behov, og tilbyr derfor et eksklusivt opplegg der vi legger vekt på å ha det trygt og morsomt.

På programmet står Rull og tull, lunsj i det fri, en spennende ekskursjon til en lokal severdighet og et morsomt padlecirkus som skal filmes og vises under festmiddagen lørdag kveld. Ungdommene skal ha det trygt, og vi er så heldige å ha fått Kristin Fjukstad Heimtun fra Bodø Kajakklubb og Kristin Nordhus Karlsson fra Helgeland Padleklubb som aktivitetsledere for ungdommene.

For foresatte og familie som ønsker å være til stede på Bolga, og som ikke padler, kan vi tilby en allsidig aktivitetspakke lørdag.

Og her finner du priser og skjema for påmelding.

Opplegget er utviklet i samarbeid med padleklubben Den stille Fjerding, Ungdomsgruppa, Bolga Brygge og Bolga-samfunnet.

2 Replies to “En unik mulighet for ungdom”

    1. Alle kan være med til Bolga. De som skal padle må være fylt ti år og ha grunnkurs (våttkort). Vi arrangerer grunnkurs 1. – 3. mai. Prisen for voksne er 950 kroner.

Leave a Reply