Nå er programmet for 2019 klart

Programmet for Bolga Padlefestival – PCKR er nå i all hovedsak klart, med en familieprofil i tråd med formålet.

Fredag 3. mai samles vi til en trivelig aften ved bålet etter å ha tatt oss fram til denne øyperlen på én av tre måter. Enten med hurtigbåt eller ferge, i kajakk som deltaker i Polar Circle Kayak Ramble (PCKR) eller i gruppen som skal padle fra Tukthuset til Bolga.

Lørdag deler vi oss i fire grupper. For vi har et eget tilbud på land som skal friste dem som ikke skal padle og et særskilt tilbud til ungdom, i tillegg til PCKR og padleturen blant Bolgas holmer og skjær, der vi også kan tilby brottpadling.

Ungdomsprogrammet er lagt opp slik at det skal være trygt og gøy, med aktiviteter på både land og hav. Stikkordene er korte padleturer, morsomme opplevelser og et alkoholfritt tilbud for de sene kveldene.

Søndag formiddag har vi gleden av å invitere til Polar Circle Kayak Games, en morsom og publikumsvennlig konkurranse med flere elementer. Deltakerne utfordres blant annet på både padleteknikk, egenredning og balansekunst.

Last ned vår brosjyre

Legg også merke til at vi tilbyr kurs for padlere i forkant. NPF Grunnkurs Hav helgen før og NPF Teknikkurs Hav og NPF Grunnkurs Hav for ungdom 1. – 3. mai.

Sandskjær
Padleturen blant Bolgas holmer og skjær skal etter planen ende her. Foto: Åge Hansen

One Reply to “Nå er programmet for 2019 klart”

  1. Programmet ser helt super ut. Skulle ønske jeg kunne deltatt, men det blir litt lang reise. Vi må jo kunne finne på noe her i Arendal også. Jeg likte familieprofilen med alkoholfritt programmet. Lykke til. Hilsen padler i Arendal kayakklubb.

Leave a Reply