Programmet 2018 er klart

Nå er programmet for Bolga Padlefestival – PCKR klart, og vi har åpnet for påmeldinger fram til og med 10. september. 

Løp og kjøp – dette er et pilotarrangement med et begrenset antall plasser.

Havområdene her på Nord-Helgeland er et paradis for padling, med over 1.000 øyer, holmer og skjær. Nå på høsten er vannet krystallklart, fargene fine og sjøvannet på sitt varmeste.

Vi har lagt opp programmet med vekt på opplevelser, både på land og til havs. Bolga er Meløys svar på Torghatten, for også her er det mulig å gå rett gjennom fjellet. Denne gangen byr vi på litt underholdning for dem som ønsker å være med hit som en start på lørdagens festaften. Da skal premiene deles ut – og hatten svinges til ære for dem som har vunnet en eller annen konkurranse.

Fredag og lørdag arrangerer vi Polar Circle Kayak Race for aller første gang – med både konkurranse på tid og ei turgruppe som skal padle samlet. Den samlede strekningen er på 76 km, delt opp i fire strekk på maksimum 20 kilometer. Avhengig av været vil denne padleopplevelsen kunne bli slitsom eller en sammenhengende paradisisk opplevelse.

Om du leser dette fra en mobil, må du klikke deg inn på menyen for å finne ut mer.

Leave a Reply