– Et paradis for padlere

– Bli med på en reise til Nord-Helgeland, et paradis for padlere med over 1.000 øyer, holmer og skjær, kledd i høstfarger og omgitt av krystallklart vann som vasker inn over kritthvite strender.

Bolga Padlefestival gir deg denne muligheten dagene 21. – 23. september. Les mer om mulighetene og meld deg på snarest mulig. Dette er et pilotarrangement med et begrenset antall plasser.
Padlere på vei inn mot Bolga.

Spektakulære Polar Circle Kayak Race (PCKR) arrangeres nå for første gang som konkurranse. Ruten ble testet av ti erfarne padlere i juni i år, som padlet sammen fra Storvika i Gildeskål, via Støtt, Bolga og Rødøya til holmen Vikingen helt sør i Rødøy, der polarsirkelmonumentet står.

Vi arrangerer også ei turgruppe som skal padle den samme PCKR-ruten i samlet flokk, godt sikret av følgebåter som gir mulighet for å ta seg pauser underveis.
Polar Circle Kayak Race juni 2018

De som ikke skal delta i PCKR-aktivitetene kan kose seg med rolig padling i Bolgværet, eller delta på ulike aktiviteter på land.

Det gode liv
Padling handler om det gode liv – så også Bolga Padlefestival. Den åpnes med middag og bli-kjent-aften etter at PCKR-padlerne og alle andre er vel i havn. Den første kvelden kan bli rent magisk – vi sier ikke mer om det nå.

Legg også merke til at vi arrangerer lek, moro og underholdning på Bolga. Her er det noe for både barn og unge og de voksne – også for dem som ikke padler.

Familieprofil
Vi legger vekt på at barn og unge skal få med seg fine opplevelser fra Bolga Padlefestival. Arrangementet har en familieprofil, et begrep som speiler at vi er bevisste på at ikke alle padlere er ensomme bølgeryttere til havs.

Dette forplikter oss til å tenke helhetlig når vi gjennom dette pilotarrangementet skal utvikle Bolga Padlefestival – PCKR videre fram til det første ordinære arrangementet i midten av september 2019.

Dine opplevelser og tilbakemeldinger er viktige for oss. Dersom det er noe som knirker eller ikke virker vil vi svært gjerne få vite om det – så skal vi gjøre vårt beste for å rydde opp, enten med det samme eller til neste gang vi møtes.

Dersom du leser dette på en mobil, må du klikke deg inn på menyen for å finne ut mer.

Leave a Reply