Padlefestival med familieprofil

Tilbakemeldingene fra deltakerne i PCKR Testrace andre helgen i juni 2018, og fra et møte på Bolga Brygge helgen etter med lokale aktører på øya, var tilnærmet entydig: Polar Circle Kayak Race bør inngå som del av et større arrangement med base på Bolga.

Prosjektnavnet ble Bolga Padlefestival, der visjonen er å utvikle en festival med familieprofil for et Skandinavisk marked. Det er allerede lansert en rekke forslag til aktiviteter på Bolga og i havområdene i den vakre skjærgården rundt øya. Her finnes blant annet Meløys svar på Torghatten, Bolgbørra som går tvers gjennom øya.

Prosjektgruppen består av Johan Votvik, Odd Arne Berbusmel og Jonas Hovde Pedersen (Padleklubben Den Stille Fjerding), Marit Swensen (Havpadling Bolga), Åge Hansen (Rett Kurs), Wenche Jonassen (Bolga IL) og Helén Lindqvist (Bolga Brygge).

Prosjektet eies av Padleklubben Den Stille Fjerding, som ønsker andre padleklubber inn som medeiere.

Vi arrangerer en pilot fredag 21. til søndag 23. september 2018. Så merk av denne helgen allerede nå – vi kommer tilbake med mer informasjon om aktivitetene i midten av august.

Det første ordinære arrangementet planlegges gjennomført over tre dager helgen 13.-15. september 2019. Det er bare å merke av datoene i kalenderen allerede.

Meld deg på som følger (nederst på siden) og motta varslinger etter hvert som prosjektet utvikler seg.

Bilde tatt under PCKR Testrace 10. juni 2018. Foto: Åge Magnussen

 

Leave a Reply